Nedap ONS Agenda – Aanmeldzuil

In de drukke wereld van zorginstellingen is het verminderen van wachttijden en het stroomlijnen van administratieve processen een voortdurende uitdaging. Gelukkig is er nu een oplossing die naadloos aansluit op het Nedap ONS-systeem: de Nedap ONS Agenda – Aanmeldzuil. Deze slimme oplossing maakt het mogelijk voor cliënten om zich snel en gemakkelijk aan te melden bij binnenkomst, zonder de noodzaak van lange wachtrijen en overbodige handelingen. In dit blogartikel zullen we het probleem bespreken, uitleggen wat de Aanmeldzuil precies is, hoe Easyzorg dit probleem kan oplossen, en de voordelen van het implementeren van deze geavanceerde Aanmeldzuil in uw zorginstelling.

Wat is een Aanmeldzuil?

Een aanmeldzuil is een handige oplossing die ingezet kan worden als virtuele receptie. Het is een zuil met een ingebouwd display of tablet waar bezoekers zich kunnen aanmelden. Je komt een aanmeldzuil bijvoorbeeld tegen bij de receptie van een bedrijf of organisatie, bij de ingang van een ziekenhuis of huisartspraktijk, of als incheckpunt in een hotel. De aanmeldzuil biedt een digitale manier van aanmelden, waarbij de informatie direct in het systeem wordt verwerkt. De bezoeker meld zichzelf aan, waardoor de receptionist deze taak niet langer hoeft uit te voeren.

Het probleem: Lange wachttijden en inefficiënte administratieve processen

Stelt u zich eens voor: een drukke wachtruimte vol met cliënten die staan te wachten om zich aan te melden bij de balie. Lange rijen en vertragingen zijn aan de orde van de dag. Bovendien moet het administratieve personeel veel tijd besteden aan het handmatig invoeren van persoonlijke gegevens en het controleren van afspraken in verschillende systemen. Dit zorgt niet alleen voor frustratie bij cliënten, maar ook voor inefficiëntie en tijdsverlies in de zorginstelling. Zo komt het vaak voor dat de specialist zit te wachten op de client, terwijl de client in de rij staat om aangemeld te worden.

De oplossing: De Nedap ONS Agenda – Aanmeldzuil

De Aanmeldzuil biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor dit probleem. Bij binnenkomst kunnen cliënten zich eenvoudig aanmelden via een iPad of computer door simpelweg hun geboortedatum in te voeren. Het systeem controleert automatisch of er een afspraak gepland staat met die specifieke geboortedatum in de Nedap ONS agenda. Als dit het geval is, markeren we de client als “Binnen” bij de afspraak. Op basis van deze informatie kan de behandelaar de cliënt direct uit de wachtruimte halen of het bijbehorende formulier raadplegen.

Voordelen van een Aanmeldzuil

  1. Efficiënte registratie van bezoekers
  2. Centrale opslag van informatie
  3. Automatische meldingen binnen de organisatie
  4. Overzicht van bezoekers
  5. Tijdsbesparing voor alle betrokkenen

Hoe werkt het

Stap 1: De cliënt vult zijn geboortedatum in, waarna het systeem deze geboortedatum koppelt aan een afspraak op de desbetreffende zorglocatie.

Stap 2: De afspraak wordt bevestigd en de behandelaar ontvangt een notificatie dat de cliënt gearriveerd is in de wachtruimte.

De investering: Een betaalbare oplossing voor elke zorginstelling

Bij het implementeren van nieuwe techniek in een zorginstelling is de investering vaak een belangrijke factor. Traditionele aanmeldzuilen kosten al snel duizenden euro’s, wat een aanzienlijke uitgave kan zijn voor veel zorginstellingen. Bij Easyzorg begrijpen we het belang van kostenefficiëntie en streven we ernaar om onze oplossingen voor iedereen betaalbaar te houden.

Daarom hebben we een slimme aanpak ontwikkeld. In plaats van het aanschaffen van dure aanmeldzuilen of apparaten, bieden we een flexibele oplossing in de vorm van een webapplicatie. Met deze webapplicatie kunt u de aanmeldzuil-functionaliteit gebruiken op iedere willekeurige laptop of iPad. Dit geeft u de vrijheid om te kiezen voor een luxe aanmeldzuil met een strakke vormgeving, of een eenvoudige laptop die al aanwezig is binnen uw zorginstelling. Het enige wat u betaalt, is een maandelijks tarief voor het gebruik van de webapplicatie.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Easyzorg u kan helpen om uw zorginstelling te optimaliseren met de Nedap ONS Agenda Aanmeldzuil, zonder uw budget te overschrijden.

Plaats een reactie