Aanmeldgemak

AANMELDGEMAK Vanaf € 299 p/m

Met ons product “Aanmeldgemak” wordt het aanmelden van nieuwe cliënten bij uw zorginstelling een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Het biedt u een compleet overzicht van welke informatie er nog ontbreekt en welke stappen er nog moeten worden genomen om het cliëntendossier compleet te maken. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat u de beste zorg kunt bieden aan uw cliënten. 

Per indicatie kunt u een aanmeld procedure klaarzetten met de verschillende bijhorende formulieren en documenten. Daarna kunt u met één klik de cliënt of een familielid unieke een link sturen, waarmee ze direct een overzicht krijgen van welke informatie nog ontbreekt en welke documenten nog digitaal ondertekend moeten worden. Dit maakt het voor uw cliënten veel gemakkelijker om de informatie snel en gemakkelijk te verstrekken, waardoor uw team sneller en efficiënter kan werken. 

Kortom, met “Aanmeldgemak” krijgt u een krachtig hulpmiddel waarmee u het proces van het aanmelden van nieuwe cliënten kunt stroomlijnen en verbeteren. Het is een essentiële tool voor elke zorginstelling die de kwaliteit van de zorg wil verbeteren en de administratieve lasten wil verlichten.