Oplossingen

SecuFORM

SecuForm is een webapplicatie die zorginstellingen ondersteunt bij het aanbieden van veilige en gebruiksvriendelijke online inschrijfformulieren op hun website. De applicatie maakt gebruik van de meest recente intake-vragenlijst uit het ONS® systeem en kan op maat worden aangepast.

Het invullen van het formulier is snel en gemakkelijk, en alle gegevens worden automatisch doorgestuurd naar de ONS® Administratie van Nedap zonder gebruik te maken van e-mailformulieren. Hierdoor wordt het risico op fouten en dubbel werk geminimaliseerd en blijven de persoonlijke gegevens van de cliënt veilig en vertrouwelijk.

Naast de standaard contactgegevens en intakevragenlijst, kunnen cliënten ook aanvullende documenten uploaden, zoals contactpersonen, huisarts, verzekeraar en zelfs foto’s van belangrijke documenten, zoals een verwijsbrief of indicatiestelling.

Met SecuForm hoeven zorginstellingen geen gegevens meer handmatig over te nemen van papieren formulieren of e-mailberichten, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard. Zo kunnen zorginstellingen zich richten op hun kerntaak: het bieden van hoogwaardige zorg aan hun cliënten.

Lees verder

Aanmeldgemak

Met ons product “Aanmeldgemak” wordt het aanmelden van nieuwe cliënten bij uw zorginstelling een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Het biedt u een compleet overzicht van welke informatie er nog ontbreekt en welke stappen er nog moeten worden genomen om het cliëntendossier compleet te maken. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat u de beste zorg kunt bieden aan uw cliënten. 

Per indicatie kunt u een aanmeld procedure klaarzetten met de verschillende bijhorende formulieren en documenten. Daarna kunt u met één klik de cliënt of een familielid unieke een link sturen, waarmee ze direct een overzicht krijgen van welke informatie nog ontbreekt en welke documenten nog digitaal ondertekend moeten worden. Dit maakt het voor uw cliënten veel gemakkelijker om de informatie snel en gemakkelijk te verstrekken, waardoor uw team sneller en efficiënter kan werken. 

Kortom, met “Aanmeldgemak” krijgt u een krachtig hulpmiddel waarmee u het proces van het aanmelden van nieuwe cliënten kunt stroomlijnen en verbeteren. Het is een essentiële tool voor elke zorginstelling die de kwaliteit van de zorg wil verbeteren en de administratieve lasten wil verlichten.

Lees verder