Oplossingen

SecuFORM – Vanaf € 99 p/m

SecuForm is een webapplicatie die zorginstellingen ondersteunt bij het aanbieden van veilige en gebruiksvriendelijke online inschrijfformulieren op hun website. De applicatie maakt gebruik van de meest recente intake-vragenlijst uit het ONS® systeem en kan op maat worden aangepast.

Het invullen van het formulier is snel en gemakkelijk, en alle gegevens worden automatisch doorgestuurd naar de ONS® Administratie van Nedap zonder gebruik te maken van e-mailformulieren. Hierdoor wordt het risico op fouten en dubbel werk geminimaliseerd en blijven de persoonlijke gegevens van de cliënt veilig en vertrouwelijk.

Naast de standaard contactgegevens en intakevragenlijst, kunnen cliënten ook aanvullende documenten uploaden, zoals contactpersonen, huisarts, verzekeraar en zelfs foto’s van belangrijke documenten, zoals een verwijsbrief of indicatiestelling.

Met SecuForm hoeven zorginstellingen geen gegevens meer handmatig over te nemen van papieren formulieren of e-mailberichten, waardoor kostbare tijd en middelen worden bespaard. Zo kunnen zorginstellingen zich richten op hun kerntaak: het bieden van hoogwaardige zorg aan hun cliënten.

Lees verder

Aanmeldgemak Vanaf € 299 p/m

Met ons product “Aanmeldgemak” wordt het aanmelden van nieuwe cliënten bij uw zorginstelling een stuk eenvoudiger en overzichtelijker. Het biedt u een compleet overzicht van welke informatie er nog ontbreekt en welke stappen er nog moeten worden genomen om het cliëntendossier compleet te maken. Dit bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar zorgt er ook voor dat u de beste zorg kunt bieden aan uw cliënten. 

Per indicatie kunt u een aanmeld procedure klaarzetten met de verschillende bijhorende formulieren en documenten. Daarna kunt u met één klik de cliënt of een familielid unieke een link sturen, waarmee ze direct een overzicht krijgen van welke informatie nog ontbreekt en welke documenten nog digitaal ondertekend moeten worden. Dit maakt het voor uw cliënten veel gemakkelijker om de informatie snel en gemakkelijk te verstrekken, waardoor uw team sneller en efficiënter kan werken. 

Kortom, met “Aanmeldgemak” krijgt u een krachtig hulpmiddel waarmee u het proces van het aanmelden van nieuwe cliënten kunt stroomlijnen en verbeteren. Het is een essentiële tool voor elke zorginstelling die de kwaliteit van de zorg wil verbeteren en de administratieve lasten wil verlichten.

Lees verder

Nedap ONS Agenda – Aanmeldzuil Vanaf € 99 p/m

De Aanmeldzuil biedt een efficiënte en gebruiksvriendelijke oplossing voor dit probleem. Bij binnenkomst kunnen cliënten zich eenvoudig aanmelden via een iPad of computer door simpelweg hun geboortedatum in te voeren. Het systeem controleert automatisch of er een afspraak gepland staat met die specifieke geboortedatum in de Nedap ONS agenda. Als dit het geval is, markeren we de client als “Binnen” bij de afspraak. Op basis van deze informatie kan de behandelaar de cliënt direct uit de wachtruimte halen of het bijbehorende formulier raadplegen.

Voordelen van een Aanmeldzuil

  1. Efficiënte registratie van bezoekers
  2. Centrale opslag van informatie
  3. Automatische meldingen binnen de organisatie
  4. Overzicht van bezoekers
  5. Tijdsbesparing voor alle betrokkenen
Lees verder

Slim koppelen met NEdap ONS

In de snel veranderende wereld van zorginstellingen zijn er steeds meer prachtige oplossingen beschikbaar. Het is echter een uitdaging om deze oplossingen naadloos te integreren met uw bestaande Nedap ONS-systeem. Alles heeft een API, maar hoe ga je die slim koppelen? Gelukkig staan wij bij Easyzorg klaar om u te helpen bij het vinden van slimme oplossingen voor dit probleem.

Allereerst hebben wij uitgebreide ervaring op het gebied van het koppelen van verschillende softwarepakketten aan Nedap ONS. Hierdoor zijn wij de ideale partner om u te ondersteunen bij het uitwerken van uw specifieke casus. We begrijpen dat elke zorginstelling uniek is en zijn eigen set van vereisten heeft. Daarom streven we ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij uw proces.

Ten tweede kunnen wij er voor zorgen dat de uitgewerkte oplossing niet alleen theoretisch blijft, maar ook daadwerkelijk wordt geïmplementeerd. Hiervoor werken we nauw samen met onze integratiespecialist, Retrosync. Met hun diepgaande technische expertise en praktische ervaring kunnen zij zorgdragen voor de feitelijke uitvoering van de gekozen oplossing. Ook kunnen we zo u voorzien van de nodige ondersteuning na implementatie van de oplossing.

Bij Easyzorg streven we ernaar om de zorginstellingen te helpen profiteren van de voordelen van nieuwe technologische ontwikkelingen. Terwijl ze tegelijkertijd kunnen blijven vertrouwen op de kracht van het Nedap ONS-systeem. We begrijpen de complexiteit van het integratieproces en kunnen de best mogelijke oplossingen te bieden. Zo kunnen u uw zorgactiviteiten soepel blijven verlopen en kunt u de beste zorg aan uw patiënten bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw zorginstelling kunnen ondersteunen bij het slim koppelen van oplossingen met Nedap ONS.

Lees verder