Over Ons

Welkom bij EasyZorg

Wij zijn een innovatief en gepassioneerd bedrijf van professionals dat zich richt op het ontwikkelen van digitale oplossingen voor de het ONS® systeem van Nedap Healtcare. Onze missie is om slimme en innovatieve oplossingen te bedenken die organisaties helpen bij het efficiënter en effectiever maken van hun processen.

Wij werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen te ontwerpen die naadloos aansluiten op hun werkprocessen. Met onze digitale oplossingen willen wij organisaties helpen om tijd en middelen te besparen, terwijl de kwaliteit en veiligheid van hun diensten gewaarborgd blijven.

Ons bedrijf is opgericht door Jaap en Bart, twee ervaren ondernemers met een achtergrond in de zorgsector. Na de lancering van EasyZorg in 2021, hebben wij ons snel ontwikkeld tot een belangrijke speler in de markt voor digitale oplossingen voor ONS® systeem van Nedap Healtcare.

Wij werken nauw samen met gerenommeerde partners zoals Nedap Healthcare en maken gebruik van de nieuwste technologieën om onze klanten de best mogelijke oplossingen te bieden. Dankzij onze nauwe samenwerking met Nedap Healtcare zijn wij in staat om onze klanten een breed scala aan oplossingen te bieden, waaronder beveiligde communicatie, online inschrijfformulieren en nog veel meer.

Bij ons staat de klant centraal en wij zijn dan ook trots op de duurzame relaties die wij hebben opgebouwd met onze klanten en partners. Wij blijven ons inzetten voor de ontwikkeling van innovatieve en effectieve digitale oplossingen die organisaties helpen om hun werkprocessen te optimaliseren.

Bart ten Brinke

Bart ten Brinke heeft jarenlang gewerkt als senior software engineer waaronder ruim 10 jaar bij Nedap Healthcare, een toonaangevend bedrijf in digitale oplossingen voor de zorgsector. Na deze jarenlange ervaring heeft hij in 2012 besloten om voor zichzelf te beginnen.

Jaap Huisman

Jaap Huisman heeft jarenlang gewerkt als IT specialist in verschillende branches. Met meer dan 20 jaar ervaring in de IT-sector heeft hij een brede expertise opgebouwd in diverse domeinen, waaronder cloud computing, softwareontwikkeling en projectmanagement.