Onze klanten

KONINKLIJKE AURIS GROEP

Voor Koninklijke Auris hebben we het aanmeldproces volledig gedigitaliseerd met behulp van SecuForm. Dit heeft ervoor gezorgd dat aanmeldingen die via het centrale aanmeldpunt binnenkomen, nu eenvoudig en veilig online worden verwerkt. Daarnaast hebben we een naadloze koppeling gerealiseerd tussen het ParnasSys-systeem en Nedap ONS®, waardoor gegevens automatisch worden uitgewisseld. Hierdoor is het aanmeldproces efficiënter en foutlozer geworden, wat tijd bespaart en de administratieve lasten voor Auris vermindert. Zo kan Auris zich volledig richten op de zorg voor hun cliënten, terwijl wij zorgen voor een soepele digitale ondersteuning.

Website: www.auris.nl
Sector: GHZ / AC / Onderwijs
Oplossingen: SecuForm

Pleyade

Voor Pleyade hebben we het aanmeldproces aanzienlijk verbeterd door de fysieke informatiemappen volledig te digitaliseren. Waar cliënten voorheen papieren formulieren moesten invullen, ondertekenen, en terugsturen, is dit nu vervangen door een eenvoudig en gebruiksvriendelijk digitaal systeem via AanmeldGemak. Hierdoor kunnen cliënten het aanmeldproces online afronden, wat zorgt voor minder administratieve handelingen, een snellere verwerking en een soepelere ervaring. Deze digitale transformatie heeft Pleyade geholpen tijd en middelen te besparen, terwijl cliënten profiteren van een efficiënter en toegankelijker aanmeldproces.

Website: www.pleyade.nl
Sector: VVT
Oplossingen: Aanmeldgemak

Dagelijks leven

Dagelijks Leven heeft momenteel 100 woonzorglocaties door heel Nederland, en er zijn meerdere locaties in aanbouw. Deze woonzorgcentra bieden gespecialiseerde zorg voor mensen met dementie in een huiselijke setting​ Voor Dagelijks Leven heeft Easyzorg het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, waarbij cliëntgegevens, identiteitsbewijzen, relaties, hulpvragen en bijlagen direct veilig worden opgeslagen in de beveiligde omgeving van Nedap ONS. Hierdoor verloopt het proces efficiënter en veiliger, zonder papieren of handmatige stappen.

Website: www.dagelijks-leven.nl
Sector: VVT
Oplossingen: SecuForm

Sensazorg

Sensa Zorg is een multiculturele zorginstelling die een breed scala aan zorgdiensten aanbiedt, waaronder jeugdhulp, GGZ-behandelingen, ambulante ondersteuning voor volwassenen en gezinnen, en kraamzorg. Ze richten zich vooral op kwetsbare groepen binnen een diverse samenleving, met speciale aandacht voor cliënten met een andere culturele achtergrond. Hun zorgaanbod is gericht op mensen van alle leeftijden, en ze bieden ondersteuning in verschillende talen zoals Turks, Arabisch, Berbers, en meer.
Voor Sensa Zorg heeft Easyzorg het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, waardoor cliëntgegevens en bijlagen veilig en efficiënt worden verwerkt in Nedap ONS​

Website: www.sensazorg.nl
Sector: JGZ, GGZ, WMO
Oplossingen: SecuForm

METMAYA

MetMaya is een samenwerkingsverband tussen Youké, GGz Centraal, en De Rading, die gezamenlijk specialistische jeugdhulp bieden in de regio Amersfoort.

Voor MetMaya hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, wat zorgt voor een efficiëntere en veilige gegevensverwerking. In plaats van handmatige formulieren, worden cliëntgegevens, identiteitsbewijzen en hulpvragen nu direct ingevoerd in de beveiligde omgeving van Nedap ONS. Dit systeem sluit naadloos aan op de bestaande ondersteuning vanuit bijvoorbeeld scholen of lokale wijkteams, waardoor het proces voor zowel cliënten als professionals wordt versneld en vereenvoudigd. Dankzij deze oplossing kan MetMaya zich volledig richten op het bieden van de juiste hulp aan kinderen en gezinnen, terwijl administratieve lasten worden verminderd.

Website: www.metmaya.nl
Sector: JGZ, GGZ
Oplossingen: SecuForm

NOORDERZORG

Voor Noorderzorg hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor worden cliëntgegevens, hulpvragen, en identiteitsbewijzen direct veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, zonder papieren of e-mailformulieren. Dit systeem vereenvoudigt het proces voor zowel cliënten als medewerkers, waardoor de zorg efficiënter en foutloos verloopt. Met SecuForm worden administratieve taken verminderd, zodat Noorderzorg zich volledig kan richten op het bieden van persoonlijke, respectvolle zorg aan ouderen. Dit draagt bij aan de missie van Noorderzorg: het creëren van een veilige en warme omgeving waar cliënten zich altijd thuis voelen.

Website: www.noorderzorg.nl
Sector: VVT
Oplossingen: SecuForm

Het LAAR

Voor Het Laar hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen bewoners en hun families eenvoudig en veilig hun gegevens, identiteitsbewijzen, en zorgvragen digitaal indienen. Alles wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, zonder de noodzaak van papieren formulieren of e-mails. Dit versnelt niet alleen het aanmeldproces, maar minimaliseert ook fouten en administratieve lasten. Met SecuForm kan Het Laar zich volledig richten op wat echt belangrijk is: het bieden van persoonlijke zorg en ondersteuning, zodat ouderen zo prettig mogelijk kunnen wonen en leven binnen de gastvrije en bruisende omgeving van Het Laar.

Website: www.hetlaar.nl
Sector: VVT
Oplossingen: SecuForm

SPoor030

Voor Spoor030 hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Dit zorgt ervoor dat cliënten eenvoudig en veilig hun gegevens, hulpvragen, en bijlagen digitaal kunnen indienen. Alle informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat het proces versnelt en administratieve fouten vermindert. Spoor030 kan zich hierdoor beter focussen op haar kerntaak: het bieden van aanvullende jeugdhulp dicht bij huis. Door gebruik te maken van SecuForm, werkt Spoor030 efficiënter samen met buurtteams, scholen en huisartsen, en blijft het kind en het dagelijks leven centraal staan.

Website: www.spoor030.nl
Sector: Jeugdzorg
Oplossingen: SecuForm

JEPVEENDAM

Voor JEP Veendam hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen ouders, opvoeders en jongeren hun gegevens, hulpvragen en eventuele bijlagen eenvoudig en veilig online indienen. Deze informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere verwerking. Dit vermindert administratieve taken en fouten, waardoor JEP zich kan richten op het bieden van de juiste jeugdhulp, afgestemd op de specifieke behoeften van het gezin. Door deze digitale oplossing kan JEP sneller inspelen op hulpvragen en samen met partners de juiste ondersteuning bieden.

Website: www.jepveendam.nl
Sector: Jeugdzorg
Oplossingen: SecuForm

Prolis

Voor Prolis hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, wat het voor cliënten eenvoudig maakt om hun gegevens, hulpvragen en eventuele bijlagen digitaal in te dienen. Alle informatie wordt veilig en direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat administratieve lasten vermindert en fouten minimaliseert. Dit zorgt ervoor dat Prolis zich volledig kan richten op wat belangrijk is: het bieden van op maat gemaakte ambulante begeleiding en ondersteuning aan gezinnen en jongeren. Met SecuForm wordt het proces efficiënter, waardoor cliënten sneller de hulp krijgen die zij nodig hebben, afgestemd op hun specifieke situatie en behoeften.

Website: www.prolis.nl
Sector: GGZ, Jeugdzorg
Oplossingen: SecuForm

Horses en CO

Voor Horses & Co hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, waardoor cliënten hun gegevens en hulpvragen gemakkelijk en veilig online kunnen indienen. Alle informatie wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere en foutloze verwerking zonder de noodzaak van papieren formulieren. Hierdoor kan Horses & Co zich volledig richten op het bieden van zorg en begeleiding binnen een veilige en leerzame omgeving. SecuForm maakt het administratieve proces efficiënter, zodat de focus kan blijven op de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van cliënten op de zorg- en leerboerderij.

Website: www.horsesenco.nl
Sector: VVT
Oplossingen: SecuForm

Boncura

Voor Boncura GGz hebben we het aanmeldproces verbeterd door zowel AanmeldGemak als SecuForm te implementeren. Dit maakt het voor cliënten eenvoudiger om zich aan te melden en hun gegevens, hulpvragen en bijlagen veilig online te versturen. Aanmeldingen worden automatisch verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere en foutloze afhandeling zonder de noodzaak van papieren formulieren. Dankzij deze digitale oplossingen kan Boncura zich focussen op het bieden van hoogwaardige, toegankelijke zorg, terwijl het administratieve proces wordt vereenvoudigd en versneld voor zowel cliënten als behandelaars.

Website: www.boncura.nl
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm

Indicatiezorg Nederland

Voor IndicatieNederland hebben we het aanmeldproces volledig gedigitaliseerd met SecuForm. Dit maakt het voor cliënten eenvoudig om hun gegevens en benodigde documenten snel en veilig online in te dienen. De informatie wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, waardoor de indicatiestelling soepel en efficiënt verloopt. Met SecuForm kan IndicatieNederland snel de juiste wijkverpleegkundige koppelen aan de cliënt en een zorgindicatie opstellen die voldoet aan de eisen van zorgverzekeraars. Deze digitale oplossing vermindert administratieve taken, verkleint de kans op fouten en zorgt ervoor dat cliënten en verpleegkundigen zich kunnen concentreren op de zorg zelf.

Website indicatiezorgnederland.nl
Sector: GHZ
Oplossingen: SecuForm

Sula

Voor Sula hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen cliënten veilig en efficiënt hun gegevens, hulpvragen en bijlagen online indienen, wat de administratieve lasten vermindert en de kans op fouten verkleint. Alle informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS. Dankzij SecuForm kan Sula sneller inspelen op de zorgbehoeften van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking of GGZ-problematiek. Dit stelt Sula in staat om meer focus te leggen op het leveren van kwalitatieve, inclusieve zorg, waardoor cliënten meer regie krijgen over hun leven en hun participatie in de maatschappij bevorderd wordt.

Website: www.sula.nl
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm

Zonnewende

Voor Stichting Zonnewende hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen cliënten veilig en eenvoudig hun gegevens, hulpvragen, en benodigde documenten online indienen. Deze informatie wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een efficiëntere en foutloze afhandeling van de administratie. Met deze digitale oplossing kan Stichting Zonnewende zich volledig richten op het bieden van persoonlijke zorg en begeleiding aan mensen met psychische, sociaal-maatschappelijke en/of psychiatrische problematiek. SecuForm vereenvoudigt het proces, waardoor de focus blijft liggen op het creëren van een veilig en huiselijk thuis voor cliënten.

Website: www.zonnewende.net
Sector: GHZ
Oplossingen: SecuForm

Welthuis

Voor WelThuis hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Dit maakt het voor bewoners en hun families mogelijk om snel en veilig hun gegevens, hulpvragen en eventuele bijlagen digitaal in te dienen. Alle informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een efficiëntere en foutloze afhandeling. Dankzij SecuForm kan WelThuis zich volledig richten op het bieden van persoonsgerichte zorg, afgestemd op de individuele wensen en gewoontes van de bewoners, terwijl administratieve handelingen worden verminderd en het proces wordt versneld.

Website www.welthuis.nl
Sector: VVT
Oplossingen: SecuForm

G-Kracht

Voor G-kracht hebben we zowel SecuForm als AanmeldGemak geïmplementeerd om het aanmeldproces te digitaliseren. Cliënten kunnen hierdoor snel en veilig hun gegevens, hulpvragen en benodigde documenten indienen via AanmeldGemak. Deze informatie wordt vervolgens direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS via SecuForm. Dit zorgt voor een efficiëntere verwerking, zonder handmatige administratieve handelingen. Hierdoor kan G-kracht zich volledig richten op het bieden van psychotherapie en diagnostiek, terwijl de administratieve last wordt verminderd. Met deze oplossingen wordt het proces versneld en kunnen meer cliënten worden geholpen in een kortere tijd.

Website www.g-kracht.com
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm, Aanmeldgemak

Praktijk Lucas



Voor Praktijk Lucas hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, waardoor ouders en verzorgers eenvoudig en veilig hun gegevens en documenten online kunnen indienen. Deze informatie wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snelle en efficiënte afhandeling zonder papieren administratie. Dankzij SecuForm kan Praktijk Lucas zich volledig richten op het bieden van psychologische en orthopedagogische zorg, terwijl administratieve taken worden verminderd. Dit helpt de praktijk om sneller in te spelen op de hulpvragen van kinderen en hun gezinnen, en draagt bij aan een meer gestroomlijnd zorgproces.

Website: www.praktijklucas.nl
Sector: Jeugdzorg, GGZ
Oplossingen: SecuForm,

IMpegno

Bij Impegno worden nieuwe aanmeldingen niet centraal verwerkt, maar worden ze rechtstreeks afgehandeld door het wijkteam. Met de slimme inzet van SecuForm controleren we bij iedere aanmelding automatisch de locatie van de cliënt en de specifieke zorgvraag. Als Impegno zorg verleent in het gebied van de cliënt, zorgen we ervoor dat de cliënt direct bij het juiste team in ONS terechtkomt via Ketenverkeer. Mocht er geen zorg geleverd worden in het betreffende gebied, dan ontvangt de cliënt hier onmiddellijk bericht van tijdens het aanmeldproces. Zonder Easyzorg was dit proces niet mogelijk binnen Nedap ONS. Dankzij Easyzorg is het voor Impegno nu eenvoudig om het hele aanmeldproces snel, efficiënt en volledig geautomatiseerd te laten verlopen..

Website www.impegno.nl
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm, Wijktool

MolendrifT

Voor Molendrift hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen cliënten veilig en efficiënt hun gegevens en benodigde documenten online indienen. De informatie wordt automatisch en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere afhandeling en minder administratieve handelingen. Dankzij SecuForm kan Molendrift zich volledig richten op het bieden van hoogwaardige zorg en ondersteuning, terwijl het aanmeldproces soepel en foutloos verloopt. Dit digitale proces zorgt voor een verbeterde ervaring voor zowel cliënten als zorgverleners.

Website: www.molendrift.nl
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm

De viersprong

Voor De Viersprong hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Dit maakt het voor cliënten mogelijk om hun gegevens en benodigde documenten snel en veilig online in te dienen. Alle informatie wordt direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een efficiëntere en foutloze afhandeling van het aanmeldproces. Met SecuForm kan De Viersprong zich volledig richten op het bieden van hoogspecialistische zorg voor mensen met ernstige persoonlijkheidsstoornissen en gedragsproblemen, terwijl administratieve lasten worden verminderd en de doorstroom sneller verloopt.

Website: www.deviersprong.nl
Sector: GGZ
Oplossingen: SecuForm

BOBA

Voor Boba hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm. Hierdoor kunnen cliënten snel en veilig hun gegevens, hulpvragen en bijlagen online indienen. Alle informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een efficiëntere afhandeling en minder administratieve lasten. Met SecuForm kan Boba zich volledig richten op het bieden van maatwerkbegeleiding en behandeling voor mensen met autisme, waarbij de focus ligt op de talenten en mogelijkheden van de cliënt. Deze digitale oplossing maakt het aanmeldproces eenvoudiger en sneller, waardoor cliënten sneller de juiste ondersteuning krijgen.

Website: www.boba.nl
Sector: GGZ
Producten: SecuForm

LISTER

Voor Lister hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, wat cliënten in staat stelt om hun gegevens, hulpvragen en bijlagen veilig en efficiënt online in te dienen. Deze gegevens worden direct verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere en foutloze afhandeling van het aanmeldproces. Door SecuForm te gebruiken, kan Lister zich volledig richten op het bieden van herstelondersteunende begeleiding aan mensen met een psychiatrische kwetsbaarheid of verslaving, terwijl administratieve lasten worden verminderd en de doorlooptijd wordt versneld, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van zorg.

Website: www.lister.nl
Sector: GGZ
Producten: SecuForm

RIOZORG

Voor RIOzorg hebben we het aanmeldproces gedigitaliseerd met SecuForm, waardoor ouders en verzorgers eenvoudig en veilig hun gegevens en documenten online kunnen indienen. Deze informatie wordt direct en veilig verwerkt in de beveiligde omgeving van Nedap ONS, wat zorgt voor een snellere en efficiëntere afhandeling zonder administratieve fouten. Dankzij SecuForm kan RIOzorg zich volledig richten op het bieden van passende psychologische hulp aan kinderen en jongeren, terwijl het aanmeldproces soepel en veilig verloopt. Dit helpt om de zorg sneller beschikbaar te maken en het administratieve proces te vereenvoudigen.

Website: www.riozorg.nl
Sector: GGZ
Producten: SecuForm